Kom in actie

Kom in actie voor Stichting Matthias via het actie platform van   logo_geef samen

Op de pagina van Geef samen (klik op logo) kunt je je eigen pagina voor je actie aanmaken. Op de knop bovenste regel “Kom in actie” kun je je registreren met een account van een social media of handmatig.
Alles wijs eigenlijk vanzelf de weg om in actie te komen voor Stichting Matthias.

Hoe groot je je eigen actie maakt, bepaal je zelf. Dus geen verplichting van een minimaal bedrag. Geef het streefbedrag op dat je denkt op te halen met jouw persoonlijke actie voor Stichting Matthias. Geef daarna aan al je bekenden waaronder je familie, vrienden en collega’s. Vraag ze of ze jouw actie willen steunen en daarmee jouw favoriete goede doel waarvoor je actie voert!

Laat ons weten wat je ervan vindt en of je in actie wilt komen. Leg de vraag en mogelijkheid ook neer bij je vrienden, familie en collega’s, om zo de stichting te kunnen ondersteunen.