Aankondiging stemmen

Werf stemmen - Social mat

Beste belangstellende,

Maandag start de stemronde van Help Nederland vooruit.
Stichting Matthias is geselecteerd om mee te doen aan de stemronde.

Vanaf maandag kan met elk emailadres 1x gestemd worden op Stichting Matthias. Stemmers kunnen hun selectie maken door hun postcode in te voeren, op de landkaart de regio Beverwijk te selecteren of door in het zoekscherm Stichting Matthias op te zoeken. Om de stemming zo eerlijk mogelijk te laten verlopen,worden wij niet tussentijds geïnformeerd  over het aantal stemmen.
De stempagina is  vanaf maandag 22 februari 12.00 uur in de lucht en te bereiken via de URL www.ing.nl/stemNederlandvooruit. Je kan stemmen tot en met 11 maart.

Uitreiking donaties

Op zaterdag 19 maart nodigt het lokale ING kantoor in onze regio alle geselecteerde organisaties uit om de uitslag van de stemronde te presenteren. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000, nummer twee € 3.000, nummer drie € 2.000 en nummer vier en vijf ontvangen beiden € 1.000. Een bijdrage om uw droom voor 2016 te realiseren.

Geef dit bericht ook door aan anderen