Prijzenpakket 2017 bekend!

Prijzenpakket Grote Clubactie 2017 zijn bekend
19 juli 2017, 11:06 uur

Het prijzenpakket voor de Grote Clubactie 2017 is bekend. In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-!

Daarnaast maken lotenkopers kans op een auto (Volkswagen up!), een reischeque t.w.v € 2.500,- of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een 3-daagse minicruise.

Ruim 32.000 prijzen
Er zijn dit jaar ruim 32.000 prijzen te winnen in de loterij van de Grote Clubactie. Bij een gelijk aantal verkochte loten als in 2016 komt dit neer op een winkans van maar liefst 1:90!

Leuke aanbiedingen
Achterop het lot en het bedankbriefje staan leuke aanbiedingen vermeld. Zo krijgt iedereen bij het kopen van een Grote Clubactie-lot een Sportboxx cadeaukaart t.w.v. € 10,-. Daarnaast vindt u achterop nog veel meer andere voordelen.

16 september van start
De Grote Clubactie start landelijk op zaterdag 16 september 2017. Vanaf dan gaan de clubleden weer langs de deur om loten te verkopen. Op woensdag 13 december 2017 vindt de trekking plaats. Vanaf 14 december kunt u de trekkingsuitslag bekijken op onze website.

Bekijk hier het volledige prijzenpakket van 2017.

Wij rekenen graag op je hulp door loten te kopen vanaf zaterdag 16 september. Wij gebruiken alleen de eenmalige machtiging.

Ga per 16 september naar https://clubactie.nl/actie/StichtingMatthias/WimPlanting  en bestel je loten.

De Steun-ons-button is pas actie per 16 september. Noteer de datum in je agenda zodat je niet vergeet te bestellen.

Alvast bedankt namens Stichting Matthias
Wim Planting