Vernieuwing en Registratie

Op 22 maart gaven we het bericht door, dat de pagina’s van Stichting Matthias op een privé Facebookpagina, gestopt was.

Stichting Matthias zit heden nu zelf op Facebook, dus niet binnen een privé Facebook pagina. Het adres is:  //www.facebook.com/Stichtingmatthias We zijn blij dat dit gelukt is. De inhoud van de pagina zal nog verder opgebouwd worden, maar er liggen nu andere urgente zaken.

Daar we toch weer bezig zijn met de website, hebben we de pagina van de website voor de algemene voorwaarde/registratie email aangepast. Het is nu mogelijk via het registratieformulier op twee verschillende nieuwsbrieven van de Stichting Matthias te registreren.

De ene nieuwsbrief is de gewone nieuwsbrief van Stichting Matthias. Hier wordt alleen je voornaam, achternaam en e-mailadres gevraagd. De andere vragen kan je leeg laten. Wordt namelijk niet meegenomen.

De ander nieuwsbrief is voor de Grote Clubactie. Daar wordt je voornaam, achternaam e-mailadres, adres, postcode en woonplaats gevraagd. Deze moet geheel dus ingevuld worden.

Het is wel van belang de lijst te kiezen waar je op registreert. Als je nieuw bent, dan krijg je een email op je opgegeven e-mailadres om je keuzen te bevestigen.

Je kan je altijd weer uitschrijven met de Unsubscribe aanduiding op het formulier. De unsubscribe staan ook onderaan iedere nieuwsbrief.

Zoals je waarschijnlijk weet, zit er heel veel werk in voor het bestuur om alles zo goed mogelijk en eenduidig de zaken te maken en voorlichten. Dit betreft ook de algemene voorwaarde en het privacybeleid van de stichting.

Het bestuur Stichting Matthias.